Nasjonalt nettverksseminar 2023

I samarbeid med I Tore Hunds Rike har vi gleden av å invitere til Nasjonalt nettverksseminar på Trondenes og i Harstad, 20. - 21. september 2023.

 

Reise og opphold

Nasjonaljubileet 2030 dekker konferanseprogram / kulturprogram og lunsj begge dager. Dere må selv dekke reise, overnatting og middag på kvelden.

Vi anbefaler at du flyr til Harstad (Evenes) onsdag 20 september. Norwegian lander på Evenes kl. 10:15. SAS lander kl. 10:35. Vi organiserer transport fra flyplassen til Trondenes ankomstdagen.

Torsdag 21. september anbefaler vi at du flyr med Norwegian kl. 15:40. Avreisedagen går det flybuss til Evenes kl. 13:45, med busstopp like ved hotellet.

Du må selv booke overnatting på Thon Hotel Harstad. Du kan enkelt booke overnattinga ved å bruke denne lenken: https://www.thonhotels.no/event/stiklestad-nasjonale-kultursenter/

 

Vi ser fram til to engasjerende, sosiale og faglige dager på Trondenes / Harstad.

Påmeldingsfrist: 1. september.

Skriftlige oppdatering fra jubileumsstafetten

Med utgangspunkt i erfaringer og tilbakemeldinger fra tidligere nettverksseminar gjør vi i år endringer på presentasjonene fra aktørene i jubileumsstafetten. Det blir ikke en muntlig statuspresentasjon fra alle jubileumsaktørene på seminaret.

De som ønsker kan sende en skriftlig statuspresentasjon som vi lager en skriftlig sammenfatning av, til utdeling på nettverksseminaret. I presentasjonen kan dere skrive om hvordan dere har organisert jubileet, aktiviteter så langt, planlagte aktiviteter, samarbeidspartnere og hvordan dere jobber med jubileet. Send gjerne med noen bilder (husk bildeakkreditering).

Sendes til christian.semb@snk.no innen 1. september.

Tore_Hunds_Rike_2023_pos
Nasjonaljubileet_logo_2_Ny