Hopp til hovedinnhold

Nasjonalt nettverksseminar 2024

Nasjonaljubileet 2030 og Moster 2024 ønsker velkommen til
Nasjonalt nettverksseminar på Moster og Stord
25. - 26. september.

Vi gleder oss til to inspirerende og engasjerende dager med kunnskapspåfyll, erfaringsutveksling, kulturelle opplevelser og samtaler om veien videre i jubileumsstafetten. Samtidig blir vi bedre kjent med Moster sin historie, for i år er det tusen år siden kristenretten ble innført på Moster i 1024, og 750 år siden innføringen av Magnus Lagabøtes Landslov. 

Vi ser fram til å se alle samme igjen og til å delta i det levende, meningsbærende og samfunnsengasjerende nasjonale nettverket som utgjør jubileumsstafetten i Nasjonaljubileet!

Påmeldingsfrist 27. august.

Påmelding til overnatting og seminarmiddag går via oss, i vårt påmeldingsskjema som du finner nederst på denne siden. Det er viktig at alle overholder påmeldingsfristen 27.08. Stord hotell stenger booking for overnatting og seminarmiddag ved påmeldingsfristen. 

Nasjonaljubileet 2030 dekker dagpakker 25. og 26. september inkludert lunsj, samt transport til og fra flyplasser. Dere må selv dekke overnatting og seminarmiddag. 

Overnatting

Nasjonalt nettverksseminar 2024 finner sted på Moster og på Stord hotell. Sekretariatet i Nasjonaljubileet 2030 har reservert overnatting på Stord hotell. Ønsker du å booke overnatting på Stord hotell krysser du av for dette i påmeldingsskjemaet, så melder vi det videre til hotellet. Overnattingen koster 1 895,- inkludert frokost og inngang Vikjo Bad. Overnattingen betales direkte til hotellet på stedet.

Seminarmiddag

Onsdag 25. september kl. 20:00 blir det seminarmiddag med kulturelt og sosialt program på Stord hotell. Det serveres en treretters middag.

Ønsker du å delta på seminarmiddagen krysser du av for dette i påmeldingsskjemaet. Middagen koster 805,- per deltaker, og betales direkte til Stord hotell på stedet.

Transport

Vi anbefaler at du benytter deg av Norwegian sin flyvning fra Oslo lufthavn Gardermoen kl. 10:40 (DY608) 25.09 til Bergen lufthavn Flesland. Nasjonaljubileet 2030 organiserer transport fra Bergen lufthavn Flesland 25.09. Bussen står klar ved ankomst Flesland. Bussen kjører direkte til Moster Amfi for seminarstart.

Hjem anbefaler vi at du benytter deg av SAS sin flyvning fra Haugesund lufthavn Karmøy kl. 18:40 (SK319) 26.09 til Oslo lufthavn Gardermoen. Nasjonaljubileet 2030 organiserer transport til Haugesund lufthavn Karmøy, som vil ankomme flyplassen i god tid til flyvningen. 

Vi ønsker å ha en oversikt over hvor mange som ønsker transport til og fra flyplassene. Derfor ber vi deg om å krysse av for transport i påmeldingsskjemaet.

Samarbeidspartnere

Museum24:Portal - 2024.05.28
Grunnstilsett-versjon: 2